Hoe werkt CupWeb?

Lesrooster
Icoontje CupWeb

Het lesrooster kunnen leerlingen vinden in CupWeb. De link naar CupWeb vindt je onderaan de website van het Montessori College. Daar staat het icoontje van. Klik erop en je krijgt een inlogscherm. Klik hier als nu naar het inlogscherm van CupWep wil.

Klik op het icoontje en je krijgt het inlogscherm zoals hieronder  staat afgebeeld. Zoek je naam op door 3 tot maximaal 7 letters van je achternaam in te vullen in het veld van de “Zoekcode”. Kies eventueel jouw naam uit de rij als er meer leerlingen zijn met dezelfde achternaam. Klik op de knop “Rooster” om het te bekijken. 

CupWeb inlogscherm
Intekenen begeleidingsuren en KWT

intekenen voor  begeleidingsuren en/of KWT  gaat via CupWeb. Anders dan het rooster bekijken, moet je nu inloggen. Het inloggen gaat als volgt. Klik op het icoontjes van CupWeb zoals hierboven staat beschreven. Zoek jouw naam op met behulp van de “Zoekcode”. Vul nu de pincode in. Die kun je als volgt vinden:

Pincode = 0+leerling nummer óf 00+ leerling nummer

Voorbeeld 1: mijn leerling nummer = 1978 dan is de pincode 001978

Voorbeeld 2: mijn leerling nummer = 11978 dan is de pincode 011978

Afhankelijk van het aantal cijfers waaruit jouw leerlingnummer bestaat plaats je er 1 of 2 nullen vóór. 

Het is verstandig deze pincode te wijzigen. Het is niet moeilijk de pincode van een  medeleerling te achterhalen. Doe dat door middel van de knop “Wijzig pincode”. 

Pincode kwijt of vergeten?

Onthoud deze pincode goed. Ben je deze vergeten? Vraag dan via onderstaand formuliertje hulp. De helpdesk op de derde verdieping kan helaas niets voor je doen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Leerling nummer (verplicht)